Over ons

Historie

Nicky Toy is opgericht te Oosterhout in 1969. En fungeert al jaren als Cash & Carry groothandel met een totaalassortiment.

Wij zijn gespecialiseerd in Speelgoed, Pluche en Trend / Rage artikelen maar bieden daarnaast nog vele andere artikelen, van kleine sleutelhangers tot aan elektronische gadgets.

Door de ervaring die wij op hebben gedaan in al die jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare leverancier voor al onze relaties.

Importeren

Onze contacten in het Verre Oosten zijn bijzonder goed te noemen, er is zelfs een pluchefabriek gerealiseerd die uitsluitend voor Nicky Toy produceert.

Daardoor voeren wij een geheel unieke collectie met een uitzonderlijke kwaliteit – prijs verhouding.

Het bezoeken van beurzen over de gehele wereld door onze inkopers, het anticiperen van de markt maar vooral het luisteren naar de wensen van klant en consument zijn de instrumenten die wij gebruiken om een constante up-to-date collectie te kunnen blijven aanbieden.

Kwaliteit en collectie

Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit, uitstraling en veiligheid van onze artikelen. Vanzelfsprekend voldoet het gehele gamma aan artikelen (meer dan 5000) aan de wettelijke Europese normen.

Collectie
Zoals gezegd voeren wij meer dan 5000 artikelen, te veel om allemaal op deze site te plaatsen, wel kunt u veel van onze collectie en productgroepen in onze webshop vinden.

Maak kennis met

KB® de Kermisbeer

 

KB® de kermis mascotte is een uitermate goed voorbeeld van het bedenken en uitvoeren van een totale range en marketingconcept dat door Nicky Toy mede ontworpen en ter uitvoering is gebracht. Uiteraard kunnen wij dit voor uw Pretpark, Camping, Vakantiepark, Zwembad etc. ook verzorgen. Voorbeelden van verschillende reeds gerealiseerde projecten kunt u op deze site terug vinden onder de maatwerk button.

Custom Made

Buiten onze bestaande collectie zijn wij sterk in het maken en bedenken van artikelen afgestemd op de wensen van de klant.

Custom Made artikelen zijn bijvoorbeeld een pluche uitvoering van het karakter van een pretpark, maar ook de verpakking en uitvoering van alle artikelen kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen.

Licenties®

Nicky Toy is ook gerechtigd tot het verdelen van een aantal zeer bekende licenties.

Wij bieden onder andere: Paw Patrol, Muppets, Minions, Angry Birds, Angry Birds Movie, Mario Bros., Ice Age, Disney, Sponge Bob,  Mr. Potatohead, My Little Pony, Littlest Petshop  en onze eigen licentie KB® aan

Nicky Toy Designs

Uiteraard bedenken en ontwerpen we ook onze eigen Nicky Toy pluche lijn. Dit assortiment staat voor hoge kwaliteits-pluche in een goede prijs / kwaliteits- verhouding.

Wij streven er naar om ieder jaar weer een innovatieve en attractieve lijn neer te zetten in alle gewenste prijs categorieën. De merknaam Nicky Toy staat dan ook voor zacht, knuffelbaar en betaalbaar kwaliteits-pluche.