Altijd iets bijzonders!

Buiten onze bestaande collectie zijn wij sterk in het maken en bedenken van artikelen afgestemd op de wensen van de klant. Custom Made artikelen zijn bijvoorbeeld een pluche uitvoering van het karakter van een pretpark. Wij maken niet alleen de producten zelf op maat. De verpakking en uitvoering van alle artikelen kunnen ook aangepast worden aan uw specifieke wensen.

Heeft u bijzondere wensen en kunt u in ons assortiment niet vinden wat u zoekt? Wij bedenken altijd weer iets dat past bij de wens van onze klant. U kunt de Custom Made artikelen helemaal aanpassen naar uw eigen wensen, van de kleur en gewenste materialen tot en met de gewenste verpakking, volledig afgestemd uw huisstijl. Uiteraard zijn de producten die speciaal voor u op maat zijn gemaakt niet verkoopbaar aan een andere klant.

KB de Kermisbeer

KB de Kermisbeer is een uitermate goed voorbeeld van het bedenken en uitvoeren van een totale range en marketingconcept wat Nicky Toy mede heeft ontworpen en tot uitvoering heeft gebracht.

Met KB de Kermisbeer is de eerste officiële erkende Nederlandse kermis mascotte een feit. De Kermisbeer vergroot de sfeer en beleving van de gasten op kermissen. KB wordt niet alleen ingezet op kermissen maar wordt ook door gemeenten, organisatoren en reclamebureaus ingezet op openingen, kindermiddagen en andere festiviteiten.

U vindt onder aan de pagina een aantal voorbeelden van de product range van KB de Kermisbeer.

U wilt uw eigen Custom Made concept? Neem contact met ons op!

Enkele voorbeelden van Custom Made by Nicky Toy